Ναυάγια

Μια στατιστική αναφέρει ότι τετρακόσια εκατομμύρια άνθρωποι πάσχουν από κατάθλιψη (χωριστά οι μη δηλωμένοι) και τετρακόσιες χιλιάδες άτομα αυτοκτονούν κάθε χρόνο. Τεράστιοι αριθμοί, που μας κάνουν να τρομάζουμε. Γιατί όλ’ αυτά; Τι λείπει από τον σημερινό κόσμο;

Στον ονομαζόμενο πολιτισμένο κόσμο δεν λείπει τίποτε. Θα έπρεπε λοιπόν όλοι να είναι ευτυχισμένοι. Εμφανίζονται όμως όλο και περισσότεροι ψυχασθενείς και διαπράττονται όλο και περισσότερες αυτοκτονίες. Ο κόσμος όλος είναι ένα σωστό ναυάγιο. Ναι, ναυαγοί είναι όλοι και στην αγωνία τους να σωθούν, δεν βρίσκουν το σωσίβιο και οδηγούνται στην κατάθλιψη.

Σ’ αυτόν τον κόσμο που είναι γεμάτος ναυαγούς ο αγαθός Θεός, ο Θεός της αγάπης, προσφέρει σωσίβιο. Ένα σωσίβιο ασφαλές. Και είναι λυπηρό που αυτοί αρνούνται να το χρησιμοποιήσουν για να σωθούν. Ο Θεός Πατέρας έστειλε τον Υιό Του στον κόσμο, ο Οποίος είναι ο μόνος Σωτήρας των ψυχών μας. Είναι το μοναδικό σωσίβιο για τον κάθε ναυαγό, για όλους τους ναυαγούς και όσοι το αρπάξουν σώζονται για πάντα από τον πνιγμό, από την αιώνια καταστροφή.

Μήπως βλέπεις ότι κι εσύ είσαι ένας ναυαγός; Ω! κοίταξε γύρω σου! Δίπλα σου είναι το σωσίβιο, εμπρός σου, κοντά σου είναι ο Κύριος Ιησούς που σου απλώνει τα τρυπημένα χέρια Του για να σε πιάσει, για να σε σώσει. Άπλωσε τα χέρια σου σ’ Αυτόν. Θα σε σώσει από τα προβλήματα της καθημερινότητας, θα σου δώσει τις λύσεις και θα σου εξασφαλίσει αιώνια ζωή. Θα γίνεις ευτυχής για πάντα. Δοκίμασε και θα πεισθείς. Αξίζει να εμπιστευθείς τον μόνο Σωτήρα που δόθηκε ως δώρο από το Θεό Πατέρα για να θυσιαστεί. «…και δεν υπάρχει δι’ ουδενός άλλου η σωτηρία διότι ούτε όνομα άλλο είναι υπό τον ουρανόν δεδομένον μεταξύ των ανθρώπων, διά του οποίου πρέπει να σωθώμεν». (Πράξεις των Αποστόλων 4:12)

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ

ΓΡΑΒΙΑΣ 9-13 ΑΘΗΝΑ 106 78

ΤΗΛ. 210/3821381 – 210/4621581

Αν θέλετε μια Καινή Διαθήκη, γράψτε μας να σας την στείλουμε δωρεάν